Detectiemethoden Amsterdam

Met onze detectiemethoden sporen we snel en efficiënt iedere lekkage op. Dus heb je een lekkage met onbekende oorzaak? Schakel dan voor een vakkundige lekdetectie in Amsterdam Moorman Totaal Techniek Lekdetectie in. We vinden gegarandeerd het lek zonder daarbij je huis te beschadigen. Bel 0320 - 72 46 28 voor een afspraak of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Voordeel lekdetectie met moderne detectiemethoden

Met onze detectiemethoden kunnen we de plek van de lekkage heel precies bepalen. Dat heeft als voordeel dat we hele gerichte instructies kunnen geven. Als we zelf niet in staat zijn om het lek te dichten kan een loodgieter met onze aanwijzingen aan het werk. En als het nodig is om de vloer, de muur of het plafond open te breken kan dat heel gericht gebeuren. Daarmee voorkom je onnodige gevolgschade aan je woning bij de zoektocht naar de lekkage.

Ieder lek is uniek

Iedere lekkage is uniek, dat weten de specialisten van ons lekdetectiebedrijf als geen ander. Gelukkig kunnen wij gebruik maken van een groot aantal detectiemethoden, waardoor we de oorzaak en de oorsprong van elk lek in een mum van tijd gevonden hebben.

Zo sporen we een leidinglekkage vaak op met behulp van warmtebeelden (infrarood thermografie) of met rook- of traceergasdetectie. Ook beschikken we over een kleine camera die we in de leiding plaatsen en die ons een inzicht geeft in de staat van de leiding en de ernst van het probleem. En dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de detectiemethoden waarop we ons beroepen!

Voor iedere situatie kiezen we de beste detectiemethode. Meestal worden er zelfs meerdere methodes tegelijkertijd gebruikt om de resultaten van verschillende methodes te vergelijken. Op deze manier sluiten we onnauwkeurige metingen uit.

Moorman Totaal Techniek Lekdetectie in Amsterdam

In Amsterdam en omgeving sporen wij iedere lekkage voor je op. Onze lekdetectie specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lekdetectie en detectiemethoden.

Ben je bang dat de kosten hoog op zullen lopen? Wees gerust, vaak worden onze diensten vergoed door de opstalverzekering die je hebt afgesloten bij de koop van je woning. Verzekeraars zijn namelijk voorstander van lekdetectie, omdat op deze manier de oorzaak van het probleem onthuld wordt zonder schade te veroorzaken aan muren, vloeren en plafonds.

Heb je vragen? Of wil je direct een lekdetectiespecialist inschakelen? Neem dan nu contact met ons door te bellen naar 0320 - 72 46 28, of vraag een offerte aan via het contactformulier. Dan komen we snel naar je toe om jouw lekkage op te sporen.