Detectiemethoden voor alle lekkages

Heeft u lekkage in uw woning in Amsterdam? Dan bent u op zoek naar een snelle oplossing die weinig ingrijpend is. Door middel van lekdetectie is het mogelijk de oorsprong van diverse lekkages op te sporen zonder onnodig hak- en breekwerk te hoeven uitvoeren. Door middel van geavanceerde detectiemethoden, zoals infrarood detectie, wordt het lek snel in kaart gebracht en weet de expert precies wat er vervolgens dient te gebeuren. Welke detectiemethode het beste is hangt van een aantal factoren af. De vakkundige specialisten van Moorman Totaal Techniek beschikken over de juiste apparatuur voor iedere situatie.

Ieder lek is uniek

Iedere lekkage is uniek, dat weten onze specialisten als geen ander. Gelukkig kunnen wij een beroep doen op een groot aantal detectiemethoden, waardoor we de oorzaak en de oorsprong van elk lek in een mum van tijd gevonden hebben. Zo sporen we leidinglekkage vaak op met behulp van warmtebeelden (infrarood thermografie), rook- of traceergasdetectie. Ook beschikken we over een kleine camera die we in de leiding plaatsen en die ons een inzicht geeft in de staat van de leiding en de ernst van het probleem. En dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de detectiemethoden waarop we ons beroepen!

Moorman Totaal Techniek in Amsterdam

In Amsterdam en omgeving sporen wij graag iedere lekkage voor u op. Onze lekdetectie specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lekdetectie en detectiemethoden. Bent u bang dat de kosten hoog op zullen lopen? Wees gerust, vaak worden onze diensten vergoed door de opstalverzekering die u heeft afgesloten bij de koop van uw woning. Verzekeraars zijn namelijk voorstanders van lekdetectie, omdat op deze manier de oorzaak van het probleem onthuld wordt zonder te breken in muren, vloeren en plafonds. Heeft u vragen? Of wilt u direct een lekdetectie specialist inschakelen? Neem dan nu contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 020 - 794 72 91.