Lekkage opsporen Amsterdam

Wil je een lekkage opsporen, maar weet je niet precies waar het lek zit? Moorman Totaal Techniek Lekdetectie helpt je in de regio Amsterdam. Dat doen we zonder onnodige schade aan je woning aan te richten.

We gebruiken moderne technieken en technische hulpmiddelen om een lekkage op te sporen. Daardoor kunnen we het lek snel opsporen en houden we de kosten van het herstel laag. Wil je gebruik maken van onze service? Neem dan contact op door te bellen naar 0320 - 72 46 28 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Hoe gaan we te werk als we een lekkage opsporen?

Lekkages komen voor op de raarste plekken. Overal waar leidingen lopen en leidingen met elkaar verbonden zijn bestaat het risico op een lekkage. Wij zijn in staat om veel verschillende soorten lekkages voor je op te sporen en te verhelpen. Meer informatie over het opsporen van verschillende soorten lekkages kun je vinden op onze lekkage pagina.

Als we een lekkage opsporen maken we gebruik van verschillende opsporingstechnieken. We passen voor iedere situatie de meest geschikte techniek toe. Meestal gebruiken we een combinatie van verschillende detectiemethoden.

Zo kunnen wij onder andere je lekkage opsporen met behulp van een geluidsmeting, een camera inspectie, een infrarood inspectie of met een niet-schadelijk en ongevaarlijk traceergas. Door meerdere opsporingsmethoden tegelijkertijd in te zetten kunnen we alle onzekerheden uitsluiten.

Rapportage en verzekering

Na afloop krijg je van ons een volledig rapport van de lekdetectie. In dat rapport vermelden we onder meer onze werkzaamheden en kunnen we aanbevelingen opnemen wanneer we zelf niet in staat zijn het lek te dichten.

Het rapport kun je vervolgens gebruiken om een claim in te dienen bij je verzekeraar. Lekdetectie wordt in de meeste gevallen vergoedt via de opstalverzekering wanneer er geen sprake is van nalatigheid.

Contacteer Moorman Totaal Techniek Lekdetectie voor lekdetectie in Amsterdam

In Amsterdam en omgeving zijn wij de specialist op het gebied van lekdetectie. Wil jij een lekkage opsporen zonder daarbij het hele huis overhoop te halen? Neem dan contact op via 0320 - 72 46 28 en laat ons lekdetectiebedrijf een onderzoek uitvoeren. Wij vinden gegarandeerd het lek.

Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen kan ook. Daarvoor kun je gebruik maken van het contactformulier.