Lekkage opsporen zonder breken

Heeft u last van een lekkage, maar weet u niet precies waar het lekt? Wilt u niet dat er in uw muren, vloeren en plafonds gehakt wordt om deze waterlekkage op te sporen? Woont u in Amsterdam of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen uw lekkage opsporen, zonder uw huis hiervoor overhoop te halen.

Lekkages kunnen voorkomen op de raarste plekken en soms heeft u geen idee waar de lekkage zich precies bevindt. Voor ons maakt dat niet uit. Wij kunnen eenvoudig uw lekkage opsporen dankzij de jarenlange ervaring van onze installateurs. Wij hebben kennis van verschillende opsporingstechnieken, zodat wij voor iedere situatie de beste techniek kunnen toepassen. Zo kunnen wij onder andere uw lekkage vinden met behulp van een geluidsmeting, een camera inspectie, een infrarood inspectie of, uiteraard veilig, traceergas.

Moorman Totaal Techniek te Amsterdam

In Amsterdam en omgeving zijn wij uw specialist op het gebied van lekdetectie. Onze meettechnicus kan de waterlekkage voor u opsporen en brengt hier vervolgens een uitgebreid rapport van uit. Hierin staat duidelijk waar de lekkage zich bevindt, wat voor lek het is en hoe dit het best te repareren is. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan nu contact met ons op, wij zullen uw lekkage vinden!