Lekkage Amsterdam

Merk je een lekkage op of heb je het vermoeden met een lekkage te maken te hebben? Wacht niet te lang met het inschakelen van een specialist. Een lekkage kan veel schade toebrengen aan je woning.

In de regio Amsterdam is Moorman Totaal Techniek Lekdetectie de expert op het gebied van lekdetectie. Met moderne apparatuur sporen we iedere lekkage op, zonder daarbij onnodige schade aan je huis te veroorzaken. We werken heel precies waardoor de lekkage sneller gevonden en herstelt is. Wil je ons inschakelen voor lekdetectie? Bel 0320 - 72 46 28 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Snelle service bij iedere lekkage

We helpen je snel en vakkundig bij het opsporen van vrijwel iedere lekkage. Dankzij onze expertise en specialistische apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder lukraak muren, plafonds of vloeren open te breken.

We beginnen pas met breken wanneer we de exacte locatie van het lek hebben vastgesteld. Zo houden we de schade en de overlast voor jouw zo beperkt mogelijk.

In de regio Amsterdam kunnen we je helpen wanneer je te maken hebt met een lekkage op een van de volgende plekken:

Merk je nu ergens anders in je woning of bedrijfspand een lekkage op? Neem dan ook gerust contact met ons op. Wij kunnen vrijwel ieder lek opsporen en dichten.

Lekkage opsporen met een infrarood camera

Bij lekdetectie maken we onder andere gebruik van een infrarood warmtecamera. Infrarood is een techniek waarbij we temperatuurmetingen verrichten. Infrarood detectie wordt bijvoorbeeld ingezet bij daklekkages en leidinglekkages.

Door de warmteverschillen te bestuderen kunnen we heel precies de locatie van het lek bepalen. En omdat muren en dakbedekking daarbij geen obstakel vormen hoeven we niets te slopen. We kunnen met deze camera bovendien het gehele leidingwerk en de waterschade nauwkeurig in beeld brengen.

Contacteer Moorman Totaal Techniek Lekdetectie voor lekdetectie in Amsterdam

Woon je in Amsterdam of in de buurt van Amsterdam en wil je meer informatie over onze diensten? Of heb je een lekkage in je woning die wij kunnen verhelpen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0320 - 72 46 28 of door het contacformulier in te vullen. Dan komen we snel naar je toe voor het opsporen en het verhelpen van jouw lekkage.