Lekkage in Amsterdam?

Als u lekkage in uw woning ziet of vermoedt is het belangrijk om snel een vakman in te schakelen die het lek kan dichten. Hoe langer u wacht, des te ernstiger wordt immers de schade aan uw huis. In de regio Amsterdam is Moorman Totaal Techniek uw expert op het gebied van lekdetectie: een methode om lekkage simpel en snel op te sporen en te verhelpen, of dit nu in uw badkamer, vloerverwarming, toilet of kelder is. We gebruiken hierbij moderne apparatuur die veel hak- en  breekwerk overbodig maakt. Hierdoor kunnen wij preciezer werken en is het probleem sneller hersteld.

Laag tarief en snelle service bij iedere lekkage

U kunt ons voor talloze problemen inschakelen. Dankzij onze expertise en specialistische apparatuur kunnen we vrijwel iedere soort lekkage opsporen. U bent daarnaast verzekerd van een lage prijs en snelle service. Schakel ons onder andere in voor een lekkage in Amsterdam op de volgende plekken:

Merkt u elders in uw woning of bedrijfspand een lekkage op? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen vrijwel ieder lek opsporen.

Lekkage opsporen middels infrarood

Bij lekdetectie wordt gebruik gemaakt van een infrarood warmtecamera om lekkage op te sporen. Infrarood is een techniek waarbij temperatuurmetingen worden verricht, of dat nu bij uw badkamer, vloerverwarming, toilet of kelder is. Lekkage wordt zeer duidelijk weergegeven met deze camera aan de hand van warmteverschillen. Zo kunnen wij met deze camera het gehele leidingwerk en waterschade in beeld brengen. Wel zo makkelijk als men werkzaamheden moet verrichten en/of moet boren. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten!

Woont u in Amsterdam of in de buurt van Amsterdam en wilt u meer informatie over onze diensten? Of heeft u lekkage in uw woning die wij kunnen verhelpen? Neem dan contact met ons op, we zijn u graag van dienst.