Lekkage in uw badkamer in Amsterdam?

Lekkage in de badkamer kan voor veel problemen zorgen. U treft vochtige plekken aan op de muren, of de hele vloer staat blank. Het is echter lastig om direct aan te wijzen waar het water vandaan komt. Zit het lek in de badkuip of douche? Lekt de wasmachine misschien? Een kapotte leiding kan zonder dat u het doorheeft voor veel schade zorgen. In Amsterdam en omgeving schakelt u met één telefoontje Moorman Totaal Techniek in om het probleem op te lossen. Wij zijn een ervaren lekdetectie specialist en kunnen uw lekkage in de badkamer moeiteloos opsporen.

Oorzaken van badkamerlekkage

Vochtplekken zijn een eerste indicatie van badkamerlekkage. Deze worden meestal opgemerkt op muren van aangrenzende kamers, of juist op het plafond van de verdieping onder de badkamer. Doordat leidingen verstopt zijn in de muren en vloer is het niet eenvoudig om zelf te vinden waar een lekkage is ontstaan. Om de oorsprong van het lek te vinden is nauwkeurige inspectie nodig. Moorman Totaal Techniek is in Amsterdam hét lekdetectiebedrijf voor badkamerlekkage. Wij beginnen bij een bezoek aan uw woning allereerst bij kitnaden. Aan de rand van een bad, douche of afvoerputje kan hierlangs veel water ontsnappen. Voegwerk en loszittende tegels verraden eveneens vaak de plek van een lekkage.

Lekdetectie met professionele apparatuur

Ons blote oog is niet altijd genoeg om de precieze locatie van uw badkamerlekkage aan te wijzen. Gelukkig beschikken wij over professionele apparatuur voor lekdetectie. Hiermee kunnen wij ieder lek moeiteloos opsporen. De precisie van deze apparatuur zorgt ervoor dat hak- en breekwerk tot een minimum beperkt blijven. In de meeste gevallen zult u zich bovendien op uw opstalverzekering kunnen beroepen, waardoor het oplossen van uw badkamerlekkage niets kost.

Wacht niet te lang met lekdetectie. Gesprongen leidingen kunnen grote schade aanrichten die niet zichtbaar is zonder lekdetectie apparatuur. Bel Moorman Totaal Techniek in Amsterdam op 020 - 794 72 91 of vul ons contactformulier in voor een snelle en professionele oplossing!