Lekkage vloerverwarming Amsterdam

Soms zijn de koppelingen tussen de verschillende leidingen van uw vloerverwarming er niet goed opgezet, waardoor deze na verloop van tijd losraakt. Dit komt door de druk die dagelijks door de leidingen loopt. Er ontstaat dan een lekkage in uw vloerverwarming. Daarnaast kan het gebeuren dat de leidingen doorboord worden wanneer iemand de vloer aan het bewerken is. In zeer uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat de leiding breekt, maar dit gebeurt eigenlijk alleen in combinatie met boren of druk van buitenaf.

Lekdetectie in Amsterdam en omgeving

Met behulp van lekdetectie kunnen wij de bron van het lek eenvoudig en zonder te breken en slopen voor u opsporen. Er zijn verschillende methodes van lekdetectie en Moorman Totaal Techniek Lekdetectie te Amsterdam heeft hier ruime ervaring mee. Op deze manier kunnen wij altijd de juiste techniek toepassen voor uw situatie. Voor lekkage vloerverwarming is het bijvoorbeeld handig om thermografie te gebruiken. De warme leidingen kunnen goed in kaart gebracht worden. Een lek laat zich zo makkelijk opsporen waardoor veel onnodig hak- en breekwerk voorkomen kan worden. Vervolgens stellen wij een uitgebreid rapport op waarin de locatie en oorzaak van de lekkage wordt beschreven en hoe dit het beste opgelost kan worden.

kosten opsporen lekkage vloerverwarming

Bent u bang dat lekdetectie duur is? Wees gerust, bij de aankoop van uw huis heeft u een opstalverzekering afgesloten die schade aan vaste elementen in uw huis vergoed. Mits u een hypotheek heeft afgesloten voor de aanschaf van uw woning. Als u de woning heeft gekocht zonder een lening zijn de kosten voor lekdetectie een schijntje. Verzekeraars zijn namelijk voorstanders van lekdetectie, omdat er op deze manier de lekkage in uw vloerverwarming gevonden kan worden zonder dat er gebroken hoeft te worden. Wilt u meer informatie? Of direct een afspraak maken? Bel ons op 0320 - 72 46 28 of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.