Waarom kiezen voor Moorman?

Moorman Totaal Techniek is de goedkoopste lekdetectiespecialist van Nederland. Voor een vast tarief van
€ 350,- excl. BTW krijgt u:

  • Professionele rapportage
  • Opsporingsgarantie. Is er een lekkage? Dan kunnen wij deze vinden.
  • Geen verborgen kosten
  • Landelijke dekking

Er zijn veel lekdetectiebedrijven actief die werken met een laag starttarief, maar waarbij u uiteindelijk minimaal het dubbele gaat betalen. Een van dergelijke bedrijven is begin dit jaar in het programma Radar geweest. Daarnaast is ook een factuur uitgelekt van een onbetrouwbaar lekdetectiebedrijf. Vanuit privacyoverwegingen zijn alle persoonsgegevens gecensureerd. Wat opvalt is dat voor een standaard detectiemethode los kosten in rekening worden gebracht. Bij Moorman weet u door ons vaste lage tarief altijd waar u aan toe bent.

Rapportage

In de rapportage worden alle bevindingen van de lekdetectie benoemd en beschreven. Daarnaast worden duidelijke foto’s en eventueel afdrukken van metingen toegevoegd. Met een professionele rapportage wordt het voor een loodgieter vervolgens stukken eenvoudiger om de lekkage te behandelen. Zo hoeft er minder schade te worden gemaakt omdat slechts selectief hak- en breekwerk hoeft plaats te vinden. Dat scheelt enorm in de kosten.

Wij hebben ook een geknutselde rapportage weten te bemachtigen. Aan alle kanten is te merken dat deze is opgesteld door mensen die er weinig tot geen verstand van hebben. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de verkeerde diagnose is gesteld en dat de lekkage bleek te komen door ondeugdelijke kitnaden.

Let op reviews

Voordat u een bedrijf inschakelt, kunt u het beste eerst bekijken welke ervaringen andere mensen hebben. Zo kan veel ellende u bespaard blijven. Wij worden door onze klanten met een 8,6 gemiddeld beoordeeld.

Bekijk reviews